• #Equi-Supportruiters
  "Het vertrouwen is terug!"

  Dankzij de lessen heb ik meer vertrouwen gekregen in mijn paard en mezelf. Ik heb geen stress bij aanvang van de lessen, wat ik vroeger wel had en waardoor mijn paard ook moeilijker te rijden was. Mijn paard Ciro is tamelijk vooruit en heel gevoelig, hij ging zelfs wat met me lopen. Tijdens de lessen is daar aan gewerkt en nu heb ik hem veel beter onder controle. Ik heb geleerd consequent te zijn, hem uitbundig te belonen wanneer hij iets goed doet en als hij niet doet wat ik vraag hem daar ook op te wijzen. Mijn houding en techniek zijn reeds verbetert.
  We doen zo verder!

  Claudia en Ciro
 • #Equi-Supportruiters
  "Opbouwen na een ongeval"

  Na een ongeluk te paard wou ik opnieuw in het zadel. Samen met Els heb ik een heel traject afgelegd. We hebben gewerkt aan houding/zit en terug plezier te beleven aan mijn hobby. Els is een geduldige lesgeefster die mij al veel angsten heeft laten overwinnen. Naast het werken aan het vertrouwen hebben we ook een mooie opbouw in niveau van de lessen gedaan. De praktijk is altijd goed theoretisch onderbouwd en nu weet ik bijvoorbeeld
  ook hoe een paard correct nageeft, waarom te veel stelling in de schouderbinnenwaarts niet goed is en hoe je in het wijken de balans kan herstellen.
  Ik ben benieuwd naar de toekomst!

  Kirsten en Vinke
 • "Concentratie"

  Door de lessen hebben mijn paardje en ik geleerd om ons te concentreren op elkaar en op de hulpen. Als recreatieve ruiter was het nieuw voor mij om zit en handen onafhankelijk van elkaar te laten werken. Mooi in balans zitten, de juiste hulp op het juiste moment, proberen “met je paard onder je te rijden”, constant letten op je paard en onmiddellijk bijsturen indien nodig. Allemaal dingen die je leert en die nu hun vruchten beginnen af te werpen. We rijden minder “schokkerig”, meer in balans, meer gecontroleerd.
  Bedankt Els!

  Wilfried en Betunera

Lieselot en Canzo

Jolien en Alice