+32 494 905 815 els@equi-support.be

Training Paard & Ruiter

Privé paardrijles

Ponykampen

Manege Oud Heverlee

EQUI SUPPORT

Met vertrouwen leren paardrijden

Zin om te leren paardrijden? Zit je al even in het zadel maar heb je het gevoel dat je niveau stagneert? Of ben je gewoon op zoek naar een nieuwe stal waar persoonlijke aanpak centraal staat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Equi-Support is geen ‘standaard manege’ maar een privéstal met geschoolde paarden. Onze beginners kunnen leren paardrijden op brave ‘schoolmasters’ maar ook meer gevorderde ruiters kunnen bij ons een uitdaging vinden.

In onze kleinschalige privéstal staat ‘paardrijden op maat’ centraal zonder daarbij geduld, kennis en veiligheid uit het oog te verliezen!

Manege Oud Heverlee

Manege Oud Heverlee
Manege Haasrode

Zonder stress leren paardrijden? Vraag dan hier je proefles aan!

EQUI SUPPORT

Hoe kunnen wij u helpen

Training paard & ruiter

Privé paardrijles

Ponykampen

Manege Oud Heverlee

EQUI SUPPORT

Contente ruiters

"Dankzij de lessen heb ik meer vertrouwen gekregen in mijn paard en mezelf. Ik heb geen stress meer bij aanvang van de lessen, wat ik vroeger wel had en waardoor mijn paard ook moeilijker te rijden was.

 

 Claudia en Ciro

"Samen met Els heb ik een heel traject afgelegd. We hebben gewerkt aan houding/zit en terug plezier beleven aan mijn hobby. Els is een geduldige lesgeefster die mij al veel angsten heeft laten overwinnen ..."

 

Kirsten & Vinke

"Door de lessen hebben mijn paardje en ik geleerd om ons te concentreren op elkaar en op de hulpen. Als recreatieve ruiter was het nieuw voor mij om zit en handen onafhankelijk van elkaar te laten werken. Mooi in balans zitten ..."

 

Wilfried & Betunera

EQUI SUPPORT

Niemand zal het tegenspreken dat in alle takken van de paardensport de dressuur het belangrijkste is, maar het allerbelangrijkste is oog voor je paard.