+32 494 905 815 els@equi-support.be

Leren paardrijden Leuven

Over Equi-Support

EQUI SUPPORT

Een woordje over onszelf

Els haar hele leven draait al van toen ze kon stappen rond paarden. Het sociale met andere ruiters en het eeuwige bijleren van verschillende disciplines en trainers vind ze fascinerend.

Ze heeft een geweldige leertijd achter de rug in NHB Deurne, een naam die staat voor kwaliteit en hard werk in de paardensport. Bij internationale grote namen zoals Academy Bartels, Rob Zandvoort en Carolein Lankester heeft ze veel over zowel de dressuur als springsport geleerd, maar de alternatieve trainers zoals Jarno De Smet, Emiel Voest en Pat Parelli hebben haar veel inzicht gegeven over hoe een paard leert en denkt.
Door deze combinatie kan je met rust en geduld problemen oplossen en toch sportgericht werken.

Het bedrijf Equi-Support is offcieel gestart in 2016 met enkel Els, door uitbreidingen is er ondertussen een heel team dat alles soepel doet draaien! Els concentreert zich op het trainen en lesgeven van paarden van eigenaren.

Een aantal zorgvuldig geselecteerde lesgevers zorgen voor de lessen aan de ruiters zonder eigen paard. Daarnaast zijn uiteraard de stalhulpen en de administratieve hulp onmisbaar!

We hopen jullie binnenkort ook bij ons te mogen verwelkomen!

Team Equi-Support

Leren paardrijden Leuven

Leren paardrijden Leuven