+32 494 905 815 els@equi-support.be

Ponylessen Leuven

ponyrijles, paardrijles voor volwassenen

Ponylessen Leuven

EQUI SUPPORT

Privé paardrijles

Privé paardrijles of ponylessen (maximum drie ruiters in een les) op geschoolde lespaarden gegeven door  gediplomeerde lesgevers. Veiligheid en vertrouwen staan bij ons met stip op één. We leren je de basis zonder daarbij respect voor paard en ruiter uit het oog te verliezen. Droom je ervan om dressuur te rijden of een parcours te springen? Onze gediplomeerde lesgevers hebben elk hun specialisatie!

Ponylessen Leuven

Beginner:

Onze ervaren en geduldige lespaarden helpen jou stap draf en galop onder de knie te krijgen.

Ponylessen Leuven

Ponylessen Oud-Heverlee

Vervolmaking springen:

In het juiste ritme rijden, afstanden leren inschatten, wat hoger springen, je paard soepel maken met gymnastiek oefeningen, … we begeleiden je met alle plezier en helpen je graag verder om een hoger niveau te bereiken!

Paardrijles Leuven

Hogere dressuur:

Heb je al een onafhankelijke zit en veel gevoel? Wil je voelen wat het is om hogere dressuuroefeningen te rijden? Goed nieuws want piaffe, passage en wissels zijn de specialiteit van Lancero!

Privé les met eigen paard/lespaard bij Els

€500 excl BTW /10 lessen

Les met onze pony’s

€400 (incl BTW)

/3 maanden (wekelijks les)

Les met onze paarden

€450 ( Incl. BTW)

/3 maanden (wekelijks les)

EQUI SUPPORT

Onze Paarden

Onze paarden komen elke dag buiten, hebben 24/24 hooi, hun zadel en hoofdstel passen perfect en werken niet meer dan twee uur per dag. Paardenwelzijn is bij ons erg belangrijk!

Ponylessen Leuven

Smartie

Merrie, 8 jaar

Ik help de kleinste ruitertjes op weg, maar onderschat mij niet. Ik ben ook een ervaren springpony die vaak op wedstrijd gaat!

equi support Paardrijlessen Bierbeek

Pluisje

Merrie, 17 jaar

Staat al bij ons op stal sinds ze een veulen was. Het is dan ook geen verrassing dat ze de favoriet van vele van onze ruiters is! In de piste is ze rustig en plichtsbewust maar op wandeling is ze minstens even vrolijk als de jonge garde!

equi support Paardrijlessen Bierbeek

Infinity

Merrie, 6 jaar

Ik zoek nog een beetje mijn weg want ben er nog niet zo lang maar ik ben alvast erg goed in halfgevorderde ruiters goed leren sturen!

equi support Paardrijlessen Bierbeek

D'light

Merrie, 23 jaar

In mijn jonge jaren heb ik Z eventing gelopen, wat mij een ideaal leerpaard maakt! Mijn ‘wilde’ jaren liggen achter mij dus nu houd ik er vooral van om volwassen beginners op te leiden.

equi support Paardrijlessen Bierbeek

Eliot

Ruin, 12 jaar

Toen ik hier aankwam, was ik erg mager en bang maar… geen paniek, ondertussen ben ik er weer helemaal bovenop! Ik houd van knuffelen maar aansingelen vind ik erg vervelend!

equi support Paardrijlessen Bierbeek

Zero

Ruin, 10 jaar

Ik heb zowel in springen als in dressuur ervaring op M-niveau. Springen vind ik het leukste, dan kan je altijd op mij rekenen! Ik vind alle mensen erg leuk maar als ik toch een favoriet moet aanduiden, kies ik toch voor mijn eigenaar, Ellen.

equi support Paardrijlessen Bierbeek

Canto

Ruin, 14 jaar

Mijn specialiteit? Zonder twijfel dressuur! Als je mij enthousiast kan maken, doe ik alles voor je! Zijgang en wissels doe ik erg graag maar ik houd ook wel van een sprongetje tussendoor als afwisseling. Mijn baasje is Erwin en wij maken al vele jaren deel uit van de Equi-Support-familie!

equi support Paardrijlessen Bierbeek

Goretti

Merrie,

Deze eigenzinnige pony is super zacht om te zitten! Voor de beginnertjes aan de longe een fijne pony om te leren galopperen, voor de gevorderde ruiters een leuke uitdaging om te springen en dressuurmatig te rijden. Goretti vindt voltige leuk, maar is ook te vinden voor een ritje zonder zadel of een wandeling.